Alle bestemmingen in de Champagnestreek

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in de Champagne-Ardenne

Uw vakantiehuis in de Champagnestreek ofwel Champagne-Ardenne ligt in een van de meest bekende wijnstreken van de wereld op nog geen halve dag rijden van Nederland. Uw huis kan in een vakantiepark liggen, beschikt over alle comfort en heeft soms zelfs een privé-zwembad. Uw landhuis in het Champagnegebied is sfeervol ingericht en heeft de allure die bij Champagne past.

Vakantiehuisje Champagne-Ardenne

Uw vakantiehuis of gîte in de Champagnestreek ligt geweldig. De noordelijke regio ligt rondom de driehoek Reims, Épernay en Châlons-en-Champagne. De zuidelijke regio ligt ten zuiden van Châlons. Vanuit uw vakantiehuis in de Champagnestreek kunt u vele fraaie tochten maken door het gebied.

Domaine Champagne

Uw huis of manoir in de Champagnestreek ligt vlak bij Reims, het centrum van de Champagne. Dit is de stad van de beroemde Kathedraal met de prachtige glas-in-lood ramen. Breng in ieder geval een bezoek aan de vele champagnehuizen als Pommery, Louis Roederer, Taittinger of Veuve Clicquot. Ze liggen niet ver van uw vakantievilla in de Champagne.

Druiven Champagne

In de Champagnestreek groeien 3 verschillende soorten druiven voor het produceren van wijnen. Ga op ontdekkingstocht naar de Pinot Noir, Pinot Meunier Pinot en de Chardonnay en geniet van de druiven die dit prachtige gebied domineren. Uw fraaie chalet of bungalow in de Champagnestreek wacht wel even.

Vakantiehuizen Champagne

Châlons-en-Champagne staat ook uw lijstje. De kerk Notre-Dame-en-Vaux heeft gebrandschilderde ramen uit de 16e eeuw en is als onderdeel van de Pelgrimsroutes opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Vanuit uw stijlvolle appartement of bungalow in de Champagne-Ardenne zit u er zo.

Wandeltochten Champagne-Ardenne

De Champagneregio heeft alles wat u maar wenst voor een veelzijdige vakantie. De wandeltochten door het Champagnegebied zijn niet aan te slepen en hetzelfde geldt voor de ruim 150 kastelen, landhuizen en historische monumenten. Wedden dat u volgend jaar weer een comfortabele gîte of vakantiehuis in het Champagnegebied wilt!

Vakantiehuizen in de Champagnestreek

Alle vakantiehuizen in de Champagnestreek
Aanmelden