Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

142 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw chalet in Frankrijk ligt soms in een vakantiepark en een privé-zwembad behoort vaak tot de standaard uitrusting. Uw gîte, vakantiehuis of chalet in Frankrijk ligt in de bossen, tussen koele gorges, in de Alpen of misschien wel aan het strand.

Chalet om te surfen

Indien uw Franse chalet aan de Atlantische kust ligt, dan is de kust van Les Landes de meest populaire kust omdat de stranden breed zijn en de golven hoog. Hier kunt u zich lekker uitleven op de surfplank. Tip! Breng zeker een bezoek aan de wijnstad Bordeaux, de plaats ligt niet ver van uw landhuis of chalet in Frankrijk.

Alpenlanden chalet

In het oosten van Frankrijk liggen de Franse Alpen en indien uw chalet ergens thuis hoort, dan is het in de Alpen op de grens van Zwitserland. Het aantal chalets in Frankrijk is hier het grootst. Het land van Marianne nodigt u graag voor lange wandeltochten over dromerige bergalmen. Op de top ligt uw vakantiehuis of chalet in Frankrijk op u te wachten.

Chalet aan Franse kust

Zonzekere vakantiehuizen aan de kust van Frankrijk zijn populair bij Hollanders omdat niet alleen de zee en het strand fantastisch zijn, maar ook de gastronomie uitnodigend is. Geniet op een van die kleurrijke terrasjes aan het strand van heerlijke boullabaisse en een glas witte wijn. Uw stijlvolle chalet in Frankrijk wacht wel even.

Chique Côte d'Azur

De Côte d'Azur in Zuid-Frankrijk staat bovenaan uw lijstje omdat de kust met plaatsen als Saint-Tropez, Cannes, Nice, Sainte-Maxime of Menton zeer aantrekkelijk is. Hetzelfde geldt voor uw chalet. Frankrijk doet uw hart sneller kloppen!

Chalet Frankrijk

Ook de Elzas, de Jura, de Savoie en de Drôme kennen die typisch Franse uitstraling waar de chaletjes in de meerderheid zijn. Uw comfortabele appartement of chalet in Frankrijk heet u nu alvast van harte welkom.

Bekijk ons aanbod