Alle vakantiehuizen in Centre

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Centre

Uw vakantiehuis in Midden-Frankrijk-Centre ligt op u te wachten in de departementen Indre, Indre-et-Loire, Cher, Eure-et-Loir, Loir-et-Cher of Loiret. Uw huis kan in een vakantiepark liggen, beschikt over alle comfort en heeft soms zelfs een privé-zwembad. Uw landhuis in Centre heeft een traditioneel Franse uitstraling.

Vakantiehuisje Midden-Frankrijk

Uw vakantiehuis of gîte in Centre ligt geweldig en indien u gek bent op kastelen zit u hier goed. Vanaf het kasteel van Amboise hebt u een fenomenaal uitzicht over de Loire en vanuit uw vakantiehuis zit u snel bij de rivier om verkoeling te zoeken. Indien u liever gaat fietsen, dan is een fietstocht een echte belevenis!

Kathedraal van Chartres

Uw huis of manoir in Midden-Frankrijk ligt misschien dicht bij de wereldberoemde kathedraal van Chartres. Neem ruimschoots de tijd voor de Petruskerk uit de derde eeuw en bezoek het oude romantische centrum met veel middeleeuwse monumenten en huizen.

Idyllische Loirevallei

Slenter door de oude straatjes van Tours en bezoek de Kathedraal van St.Gatien, de Abdijkerk St. Julien of steek de Loire over bij de Pont Wilson à Tours. De idyllische Loirevallei is vooral populair door de beroemde kastelen en de vele wijnendomeinen. Uw fraaie chalet of résidence in Midden-Frankrijk-Centre ligt fantastisch!

Vakantiehuizen Centre

Tussen de Loire en de Vienne presenteert het vruchtbare en groene landschap van de Véron zich in volle glorie en met wat geluk heeft u vanaf uw stijlvolle landhuis of bungalow uitzicht op een van de vele kastelen in de buurt. Kastelen die het verdienen om bewonderd te worden in Centre.

Vakantiehuis bij Orléans

De eeuwenoude universiteitsstad Orléans mag u niet missen. Het centrum van Orléans is in de Tweede Wereldoorlog grotendeels verwoest en veel gebouwen en middeleeuwse straten zijn opnieuw opgebouwd. Uw vakantiehuis in Centre is het vertrekpunt voor een mooie tocht door het hart van Frankrijk.

Gamay en Pinot Noir

De dromerige omgeving van Châteaumeillant pronkt graag met haar uitgestrekte velden vol wilde knoflook, groene eikenbossen en volle wijngaarden. Het wijngebied Châteaumeillant ligt in de departementen Cher en Indre. De druivensoorten Gamay en Pinot Noir zijn belangrijk voor de rode wijnen.

Huis Centre

Dit is de regio van de uitbundige gastronomie, de sterrenrestaurants en de uitzonderlijke gerechten. Tip! Geniet van de karakteristieke wijn en de peren van Chinon, de gepocheerde eieren en de rijpe perziken, maar probeer zeker de kip in dikke wijnsaus. Wedden dat u volgend jaar weer een comfortabele gîte of vakantiehuis in Centre wilt! 

Alle vakantiehuizen in Centre
Aanmelden