Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

71 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Bretagne grenst in het noorden aan het Kanaal en in het zuidwesten aan de Atlantische Oceaan. Uw vakantiehuis of domaine aan zee in Bretagne ligt in de buurt van grillige karakteristieke kusten met intieme baaien. De zon maakt hier verrassend veel overuren en de sfeer is gemoedelijk.

Vakantiehuis Bretagne aan zee

Bretagne kent prachtige stranden bij imponerende natuurgebieden. De Côtes d’Armor heeft veel beschutte strandjes en het verschil tussen de getijden kan hier tot 14 meter oplopen. Tip! Ontdek een van die leuke visrestaurantjes aan zee. De Bretonse zeevruchten geserveerd op een bedje van zeewier smaken prima en uw vakantiehuis aan zee in Bretagne wacht wel even!

Landhuis kust Bretagne

Deze regio ontspant omdat de rustige zandstranden en het dromerige achterland, boordevol kastelen en oude burchten, van een oogverblindende schoonheid zijn. Een vakantiehuis in Bretagne aan zee laat u wegdromen naar oude tijden waarin stoere stammen de hoofdrol speelden!

Vakantievilla aan strand

Onze gîtes vakantiehuizen aan zee in Bretagne liggen nooit ver van leuke plaatsen als Brest, Quimper of Saint-Malo. Hier en daar vindt u zelfs nog vindplaatsen van obelisken of menhirs (Carnac is zeer bekend om zijn megalieten) en soms ligt uw vakantiehuis of bungalow in een vakantiepark direct aan zee.

Bretagne natuur

Ontdek het regionale park La Grande Brière of het bijzondere meer Lac de Guerlédan. Wat dacht u van Pointe du Raz? Deze kaap biedt met haar 70 meter een fantastisch panorama. De natuur van Bretagne laat een onvergetelijke indruk achter en hetzelfde geldt voor uw leuke vakantiehuis of gîte aan zee. Bretagne grossiert in fraaie kusten!

Huis aan zee met privé-zwembad

Welkom in uw vakantiehuisje aan de kust. Bretagne is het schiereiland voor levensgenieters die houden van grillige kusten. Uw huis aan zee in Bretagne heeft misschien wel een privé-zwembad waarin u tot in de late uurtjes baantjes kunt zwemmen. Er is niets leuker dan een landhuis of vakantievilla aan zee. Bretagne is top!

Bekijk ons aanbod