Alle bestemmingen in West-Frankrijk

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen

Vakantiehuizen aan de Adriatische kust

De Atlantische kust is graag uw gastheer in een van de meest fraaie streken van West-Frankrijk tussen Nord Pas de Calais en de Aquitaine. In deze zonovergoten streek ligt uw vakantiehuis dromerig op u te wachten.

Manoir Atlantische kust

De Atlantische Oceaan presenteert zich hier uitbundig en de hoeveelheid romantische rotsbaaien en lange stranden met gezellige tentjes is onovertroffen. Uw vakantiehuis aan de Atlantische kust kan in Nord Pas de Calais, Normandië, Bretagne, Charente-Maritime, in de Vendée of in de Aquitaine tegen de grens van Spanje liggen.

Résidence Atlantische Oceaan

Uw gîte ligt vaak bij uitgestrekte witte stranden met hoge kliffen en steile rotsformaties. Het uitzicht op de Atlantische Oceaan met haar hoge golven is indrukwekkend. De mooiste surfstranden liggen in de Aquitaine en ook hier kan uw résidence direct aan de Atlantische kust liggen.

Vakantiehuis Mont Saint-Michel

Bezoek beslist het dorp Colleville-sur-Mer en het indrukwekkende Normandy American Cemetery and Memorial, maar ook het rotsachtige Franse eiland Mont Saint-Michel, wat samen met de omliggende baai sinds 1979 op de UNESCO werelderfgoedlijst staat, doet u even met de ogen knipperen. Uw vakantiehuis aan de Atlantische kust wacht wel even!

Huisjes met oranje dakpannen

Veel plaatsen zijn goed bereikbaar vanuit uw vakantievilla aan de Atlantische kust. In de Vendée is het Marais Poitevin het grootste moerasgebied bij de Atlantische Oceaan en nu u er toch bent, ga dan ook fietsen op Île de Ré. Dit vlakke eiland met fraaie stranden is beroemd geworden door haar witte huisjes met oranje dakpannen.

Bungalow aan Atlantische kust

De herkomst van de menhirs in Carnac is nog een vraagteken. Men denkt dat het om een stenen grafveld gaat. De menhirs zijn gericht op de dagen 12 april en 21 september en op de zon. Uw bungalow aan de Atlantische Oceaan ligt meestal ook in de zon!

Vakantiehuisje voor rustzoekers

Alle vakantiehuizen in West-Frankrijk
Aanmelden