Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

14 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

U gaat naar een van de meest fraaie delen van Frankrijk waar het leven goed is. De Ardèche loopt over van de bezienswaardigheden, leuke plaatsjes en steile gorges. Het klimaat is prima en de gastronomie is ongekend.

Oud Romeins viaduct

In de Ardèche overheerst de landelijke sfeer die het leven kleur geeft. Betoverende dorpjes met leuke winkeltjes, piepkleine restaurantjes en in de verte ligt altijd wel een kasteel of een oud Romeins viaduct. In de namiddag neemt u nog een duik in de gelijknamige rivier. Dit is de ideale stek voor een vakantiepark in de Ardèche.

Vakantiepark Vallon-Pont-d’Arc

Onze vakantieparken in de Ardèche liggen op plekjes waar u alleen maar van kunt dromen. Bij Vallon-Pont-d’Arc is een prachtige natuurlijke boogbrug te bewonderen. De brug aan de ingang van de Gorges de l’Ardèche kloof is ongeveer vierendertig meter hoog. Tip! Op diverse plekken kunt u een kano huren voor een kort of langer tochtje op de rivier. Doen!

Uw vakantiepark Ardèche

Uw vakantievilla in de Ardèche ligt nooit ver van Aven d’Orgnac. Deze grot is vlakbij de bekende plaats Vallon-Pont-d’Arc te vinden. Door zijn diepe en dalende ingang is de binnenkant lang een goed bewaard geheim gebleven. In de buurt van onze familieparken in de Ardèche liggen nog veel meer grotten.

Résidence op park

U beschikt over alle faciliteiten in uw vakantievilla in de Ardèche. Uw résidence ligt midden in een vakantiepark met zwembad en heeft stijl. Er is vaak internet, een sauna of recreatieruimte op het park en u kunt meestal fietsen huren of meedoen met de activiteiten van het spontane animatieteam. Na afloop drinkt u wat op het leuke terras van uw parkwoning.

Ardèche landhuis

Een domaine in de Ardèche geeft u dat bijzondere Franse vakantiegevoel. Een gevoel dat nog eens wordt versterkt door het uitzonderlijke comfort van uw vakantiebungalow op het park. In de Ardèche voelt u zich ontspannen!

Bekijk ons aanbod