Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

86 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw ontdekkingsreis door de Aquitaine voert u over glooiende duinen, door geurende naaldwouden en langs spannende surfstranden. U bezoekt beroemde plaatsen als Bergerac, Bordeaux, Bayonne, Biarritz of het middeleeuwse Sarlat-la-Canéda. Uw vakantiepark in de Aquitaine ligt bovendien in een gebied, waar u veel burchten en kastelen vindt.

Familiepark Aquitaine

De kust is een uitdaging voor liefhebbers van surfen. Biarritz is het walhalla, waar u niet uitgekeken raakt op de vele surfers én het leuke strand niet ver van uw familiepark. Aquitaine in het zuidoosten van Frankrijk heeft verschrikkelijk veel te bieden en vanuit uw vakantiepark gaat u alles ontdekken wat met stranden, kastelen, gastronomie en wijn te maken heeft.

Droompark bij Bordeaux

Bordeaux is de hoofdstad van de wijn, en in dit gebied worden beroemde en minder beroemde kwaliteitswijnen geproduceerd! Uw résidence op het vakantiepark in Aquitaine ligt nooit ver van een domaine, waar u wijn kunt proeven en een doosje mee kunt nemen naar uw vakantiepark.

Aquitaine parkvakantie

Onze vakantieparken in de Aquitaine liggen op droomplekjes waar uw hart sneller van gaat kloppen. De historische streek is populair bij levensgenieters en werkelijk overal kunt u genieten van het historisch erfgoed dat stoere stammen ons hebben nagelaten. Uw landhuis in het vakantiepark in Aquitaine is iets minder groot dan een kasteel, maar is niet minder indrukwekkend!

Vakantievilla met privé-zwembad

Uw vakantiehuis in Aquitaine biedt alle comfort. Uw vakantievilla ligt in een gezellig vakantiepark en heeft soms zelfs een privé-zwembad bij het huis. Er is meestal wifi, een sauna of een tennisbaan op het park en in veel parken staat ook een Nederlandssprekend animatieteam paraat!

Beveiligde stranden

Behalve surfstranden zijn er voor families met kinderen ook beveiligde stranden te vinden, maar ook op ons familiepark in de Aquitaine kunnen kinderen zich waanzinnig vermaken. Rustpunt is uw fraaie domaine op het vakantiepark. Aquitaine is sterk in stranden en kastelen!

Bekijk ons aanbod