Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

226 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw vakantiehuis in Frankrijk aan zee ligt soms in een vakantiepark en een privé-zwembad behoort vaak tot de standaard uitrusting. Uw gîte, of vakantiehuis in Frankrijk aan zee ligt altijd aantrekkelijk en in de buurt liggen stranden waar de schoonheid vanaf spat.

Vakantiehuisje Frankrijk aan zee

Indien uw Franse vakantiehuis aan Atlantische kust ligt, dan is de kust van Les Landes de meest populaire kust omdat de stranden breed zijn en de golven hoog. De vele plaatsjes in het dromerige achterland liggen verscholen tussen de altijd fris geurende naaldwouden. Tip! Breng zeker een bezoek aan de wijnstad Bordeaux, de plaats ligt niet ver van uw landhuis of manoir aan zee in Frankrijk.

Huis aan zee

Iets verder naar het noorden liggen de stranden van de Vendée. De stranden zijn aantrekkelijk breed en het aantal activiteiten voor zee- en strandliefhebbers is groot. Uw vakantiehuis of chalet aan zee in Frankrijk heeft sfeer en doet uw hart sneller kloppen.

Vakantiehuizen aan Franse kust

Zonzekere vakantiehuizen aan de kust van Frankrijk zijn populair bij Hollanders omdat niet alleen de zee en het strand fantastisch zijn, maar ook de gastronomie op een hoog plan staat. Geniet op een van die knusse terrasjes aan het strand van een heerlijke vissoep en een glas witte wijn. Uw stijlvolle appartement of vakantiehuis aan zee in Frankrijk ligt om de hoek.

Huis Côte d'Azur

De Côte d'Azur in Zuid-Frankrijk staat bovenaan uw lijstje omdat de kust met plaatsen als Saint-Tropez, Cannes, Nice, Sainte-Maxime of Menton zeer aantrekkelijk is. De stranden aan de azuurblauwe zee doen zelfs exotisch aan. Hetzelfde geldt voor uw vakantiehuis aan zee. Frankrijk doet uw hart sneller kloppen!

Gïte aan zee Frankrijk

Ook Bretagne en Normandië kennen die typisch Franse uitstraling en geven u écht het gevoel op vakantie aan de kust te zijn. Uw comfortabele appartement of vakantiehuis aan zee in Frankrijk heet u nu alvast van harte welkom.

Bekijk ons aanbod