Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

357 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Een chalet is van oorsprong een houten huis of een boerderij. Het huis lag meestal in de Alpenlanden maar ligt tegenwoordig vaak in een vakantiepark en een privé-zwembad behoort soms tot de standaard uitrusting. Uw vakantiehuis of chalet kan ook vrijstaand liggen met uitzicht op de hoge toppen van de Alpen, maar kijk er niet gek van op wanneer uw chalet aan de Atlantische Oceaan ligt.

Chalet om te fietsen

De kust van Les Landes is de meest populaire kust, omdat het achterland vlak is. Hier kunt u zich lekker uitleven op de fiets en pedaleren tussen geurende naaldwouden. Tip! Vergeet niet uw surfplank mee te nemen. De golven zijn hier hoog en het strand ligt niet ver van uw landhuis of chalet.

Alpenlanden chalet

In het oosten van Frankrijk liggen de Franse Alpen en dit is het natuurlijke domein van uw chalet. De Alpen zijn het ideale podium voor alle vormen van bergsport. Hier kunt u wandelen van berghut naar berghut en van chalet naar chalet, maar u kunt zich hier ook overgeven aan een cursus parapente. Vanuit de lucht is uw vakantiehuis of chalet nog beter te bewonderen.

Chalet Côte d'Azur

De mondaine Côte d'Azur in Zuid-Frankrijk heeft chalets in overvloed. Ze passen prima bij de uitstraling van Zuid-Frankrijk en ze zijn vaak het domein van filmsterren en acteurs. Staat uw chalet soms in Saint-Tropez?

Romantisch Chalet

Een chalet vindt u niet alleen in Frankrijk, maar ook in onze andere vakantielanden. Wij begrijpen dat goed, omdat een fraai chalet karakter en romantiek uitstraalt. Geniet op het ruime terras van uw  comfortabele landhuis of chalet van de sfeer van Zuid-Europa en laat u inspireren door hun cultuur.

Cultuur Chalet

Onze chalets zijn populair omdat ze ruim zijn en naadloos passen in de cultuur van onze vakantielanden. Ze dragen bij aan een topvakantie. Wedden dat u volgende weer op zoek gaat naar een karakteristieke chalet?

Bekijk ons aanbod