Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

1.218 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Zoekt u een aanbieding vakantiehuis? Wij hebben een aanbod voordelige vakantiehuizen waar u uw vingers bij af likt. Geen gek idee! De recessie heeft ons al voldoende gekost en een goedkoop vakantiehuisje, gîte, bungalow of landhuis zorgt ervoor dat u meer overhoud voor uw vakantie!

Goedkope gîte Frankrijk

Frankrijk is populair bij levensgenieters en dan is Frankrijk het land bij uitstek. Geniet volop van het culturele erfgoed, de prachtige steden, de Alpen, de Gorges en houd, door uw voordelige gîte, meer geld over voor een diner in een driesterren restaurant in Parijs.

Aanbieding vakantiehuis Italië

Gaat u liever voor een vakantiehuis in Italië? Ook hier is er vaak een mooi aanbod van budget vakantieverblijven. Uw huis of casa is voorzien van alle gemakken, is comfortabel en stijlvol ingericht en ligt dichtbij bezienswaardigheden. U houdt zo meer geld over voor een dagje Florence, Lucca of Pisa.

Goedkope vakantiewoningen Spanje

Betaalbare appartementen of huizen vindt u ook in Spanje. Wat dacht u van de Costa Brava, Costa Dorada of gaat u liever naar een chalet aan de Costa del Sol in Andalusië? Waar uw voordelige finca of vakantiewoning in Spanje zich ook bevindt, u zult volop genieten van een uw vakantiewoning in Spanje. En maakt u gebruik van een aanbieding, dan blijft er meer over voor tapas, paëlla en flamengo.

Budget vakantiehuisje Kroatië

Kroatië is een topvakantieland voor liefhebbers van strand, zon, watersport en gezellige plaatsen met idyllische winkeltjes barstensvol voordelige snuisterijen. Een belangrijk voordeel van Kroatië is het lage prijsniveau. Wanneer u uw goedkope vakantiewoning in Kroatië ook nog met een aanbieding huurt, maakt dat uw vakantie wel héél aantrekkelijk!

Aanbieding vakantiehuis

Wanneer u zich liever concentreert op voordelige vakantiewoningen in Portugal of Tsjechië, dan vindt u ook op onze site volop aanbiedingen voor een spotgoedkoop vakantiehuis. De aanbieding vakantiewoning is sfeervol ingericht en het comfort zorgt voor nog meer ontspanning.

Bekijk ons aanbod