Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

1.399 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

De zonliefhebber is altijd op zoek naar de Oceaan. Hij doet niets liever dan zonnen en genieten van de zee. Genieten van het bruisende strandleven, leuke dorpjes bezoeken, een terrasje meepikken en als er tijd over is een bezoek brengen aan een kasteel, museum of burcht. Er is altijd wat te doen aan de kust.

Vakantiehuizen aan zee

De actieve watersporter, die op zoek is naar water en uitdaging kan aan zee zijn hart ophalen. Surfen, zeilen of zeekanoën zijn sporten die optimaal beoefend kunnen worden. Ook uw kinderen vinden altijd vertier aan zee. Neem ze eens mee naar een waterparadijs ergens aan de kust en uw kinderen gaan ongetwijfeld genieten. Vanuit uw vakantiehuis aan zee Spanje of Italië zit u immers overal dichtbij.

Vakantie aan het strand

Niet voor niets dat tijdens een vakantie aan zee bij veel mensen het ultieme vakantiegevoel naar boven komt. Vroeg in de ochtend neemt u altijd graag een duik in de frisse golven. Later op de dag brengt u een bezoek aan een wijnproeverij. De kinderen hebben de tijd van hun leven. Uw vakantiehuis aan zee in Kroatië is de ideale basis voor uitstapjes. Nu een ijsje of later?

Ontspanning

Uw vakantiehuis aan zee ligt vaak in de buurt van een klein dorp en het kleurrijke achterland. U geniet van de serene natuur. De stille verscholen baaien even verderop, de donkere kloven en het imposante berglandschap in smaragdgroene tinten. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Vakantie aan zee ontspant. Onze vakantiehuizen aan zee in Frankrijk, Italië en onze andere vakantiebestemmingen zorgen voor de totale ontspanning.

Complete vakantie

Uw vakantiehuis aan zee geeft u een bijzonder soort rust. Rust die u verdient. U bent toe aan een ontspannen en complete vakantie. Vanaf het terras van uw vakantiehuis aan zee kijkt u naar de ondergaande goudgele zon. Het leven lacht u toe.

Bekijk ons aanbod